Monthly Archives: April 2012

birthday party anis!

besday anis semalam..pastu kebetulan hari rabu cuti hr yg dipertuan agong..so buat party kecik2 hari ni..tapi ramai gak kawan anis datang..ade dalam 20 orang lebih!! umi masak mii kungfu,air oren,,dengan keropok,coklat,lain2 ..pastu budak2 ni main tepung kat jalan raya ..peh … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

7 april 2012–Ciknana bersalin anak ke 4,,balik kg lenggeng

so hari sabtu hari tu,kami balik ke kampung lenggeng pada pukul 2 petang.siap bawak anak kucing umi,nak bagi kat cikgu/bff umi..titik pertemuan berlaku di Giant Seremban.bertuah la kucing tu dapat tuan kaye raye kan.. hehe pastu dah setel,tunggu plak kawan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

test 304

susah gler nk mampus ok..soalan satu macam senang..tp ade trick die..aku memang 80% sure aku salah..MAK!!!!!!!!!!!!!! soalan 2 lagi bangang bahalol aku tak ingat langsung camne nak solve die bangang……please..harap2 dapat at least 6 out of 15…please….sedih sangat sebab dah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

2 april 2012 (KL-Penang MH1134 7.35am) depict my 90th times of flying with Malaysia Airlines!

Posted in Uncategorized | Leave a comment