7 april 2012–Ciknana bersalin anak ke 4,,balik kg lenggeng

so hari sabtu hari tu,kami balik ke kampung lenggeng pada pukul 2 petang.siap bawak anak kucing umi,nak bagi kat cikgu/bff umi..titik pertemuan berlaku di Giant Seremban.bertuah la kucing tu dapat tuan kaye raye kan.. hehe pastu dah setel,tunggu plak kawan balal,,die nak let go sangkar kucing die,,memang besar gle nak mamp..aku pun boleh muat sekali dlm sangkar tu.harge rm90 je pulak..JE..kot…umi sekaraang da obsess sangat ngan frisk,,frisk baru kuar umah jejak satu langkah,umi dah jerit satu kampung..huhuhuhu pi mati lah cepat frisk..kekeke

pastu pi la mkn kat dlm giant tu,,waffle die terbaik siot!!!!! then dlm kete,dpt msg,,ciknanan baru bersalin,,anak pompuan..name Nurina Azra..3.5kg..berat tak berat hahah kami pi surau dekat ngan umah pak ija dulu,pastu g colombia hospital.kat hosp,ade nenek atuk paksham zarul..ciknana nampak sehat walafiat..cik izah pun ade sekali..masa ni sume orang ade except balal.. lepas abis sesi melawat,kami pekena roti canai dekat restoren MS..

Sampai lenggeng dah isyak..terus lepak2 pastu tido..esoknye bangun pukul 11..peh bahagia gler bangun pagi2 umi tak marah langsung hehe tengahari pun xyah tolong masak omg heaven giler..tengahari tu,pi belanje nisa cornetto..besday die 1 april hari tu..muahhh nisa comeyyy.petang tu,nas conduct game running man,,memang syok haha dah lama tak lari2..best gile! first round kena kejar dengan hajar..mak ai seram giler..last2 aman yg cabut name wana..pastu 2nd round wana jadi planner..irfan jadi spy.pastu dah..abis je sume orang da semput..

itu yo lah nak citer!! ehhhh hari ni besday anis yg ke 12 wohoo!!!!!!!!!!!!!!!!!! love anis sangat..the angel of our family ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s