stupidity to the max

p kenduri kawin kat bangi,uya umi anis anta sampai airport klia,ingat nak amik nas tp nas x jd balik,flight dr tganu penuh hhhahha padan,,balik penang tiket pukul 6 ptg.da sampai airport baru perasan kunci bilik tetinggal.cuak gler nak mampus dah. msg sha, sha tk balik lagi.macam harammm..lame gler cuti budak tu. pastu sampai penang, duduk kat airport sampai pagi.dari pukul 7 malam sampai 7 pagi. mase dalam flight jari terluka darah mencurah2. masa stay kat airport,terrcirit birit pulak. layan internet dengan Carina My Angel yg sudi menemani kebosanan gua. pukul 4 tido atas kerusi urut yg berbesi2 tu.pukul 5 terbangun,tengok orang sekeliling yg sama tido dengan gua sume dah lesap. orang pulak berduyyun2 lalu depan gua masa gua tengah tido. malu gler babun tah macam mane rupe eh orang tengok gua mase tido.tenganga dah konfem. pastu pukul 5 terjaga,sebab nak berak. lepas berak p coffee bean.bajet nak breakfast situ. sekali amik kau satu waffler harge rm20. seriously orang bodoh tahap taik je makan kat situ haha. pastu behijrah ke macdonald! mkn chicken muffin with egg pejadah. pukul 8 tunggu bas. pukul 9 sampai usm .pi ofis saujana pinjam kunci bilik.sehari rm3. ok lah..nasib baik aku x g gurun nak p amik kunci hahah x ke bodoh giler

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s