just one of those perfect days… ;)

hari ni best sangat! pagi2 pukul 7 dah bertolak hantar nas p sepang..rumah kawan die..before die bertolak pegi johor naik kete kawan die tu. dalam pukul 9 sampai sepang. wuwuwuwu bye2 nas! ni pulak malam tadi..dinner kat piza hut sacc mall. TERBAEK!! sodap gile piza kotam!

Image

Pastu lepas dah hanta nas, terus g shah alam. jalan2 kat plaza alam sentral. memang shopping abis..terutama Umi! 😀 sebelum tu kitorang breakfast dulu, kat kedai mamak syed..uya anis share roti tisu..aku roti telur,,umi pulak rojak,,tapi tak sedap haha sian umi ku sayang.kitorang makan ditemani dengan burung2 gagak liar…tak senang duduk kitorang takut kena serang dengan burung hahaha pastu round2 sekali ternampak kedai kasut ada promosi. kasut RM50 jadi RM20 RM10 je. memang berbaloi. umi amik satu, uya amik satu sandal, aku amik satu kasut. umi beli skiirt ngan blouse kat East Wear. Cun giler umi..habis duit umi Rm104. tapi memang cun sangat umi pakai. anis pulak beli jam ICE Rm30. Style wooo jam die. Then Umi beli casing tab. RM40..warna merah. uya pulak beli spender branded hihihi

pukul 12 camtu,,kami pun balik rumah..penat giler,aku terus tidur pehhh. petang pulak pegi gunting rambut kat alam jaya dengan anis dan umi.uya pegi tunggu kat restoren nasi ayam gemas. kali ni memang puas hati gunting rambut…akak saloon tu baek..pandai potong pulak tu. 5 star ar i kasi kehkehh

sooo esok anis cuti lagi,, anis cuti raya cina sampai hari rabu..tapi esok uya dah keje wuuu. dah berkurang sorang dari rumah ni..nas dah poei johor.. 😦 hari jumaat ni result I keluar..cuak dowww!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s