Oz the great yang sangat fantastic!

pagi2 bangun pukul 9.30..giler ngantuk sebab malam tu tengok running man dengan anis. memang lawak episod 137 wakakakaka. pastu terus makan kat kedai nasi lemak mak mah kat fasa 2.makan nasi ayam breakfast peh.lopeh tu terus bertolak ke setia city mall!

pegi daiso,umi beli barang2 sikit, then naik tingkat atas, berkonflik nak main bowling or tengok wayang, last2 wayang jadik pilihan, sebab bowling dah penuh wuwuww tapi nasib baik wayang citer best! 😀 Oz the Great and Powerful! walaupun aku tertido jap masa tengok tu, tapi still dapat feeling ke-best-annye hihi rachel weisz jadi witch jahat tapi lawa gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr cair i

 

tumblr_mkalwcWwBh1qlm4sso1_500 6663_10200280122458521_2001370850_nPhoto3853Photo3852  Photo3854

pastu 2.30pm, bertolak ke shah alam, makan burger bakar abg burn, i umi anis order ayam, man balal aman order daging, dan tanpa disangka daging memangnampak lagi menyelerakan sobs takpola burger rm10 tuuu bukan senang mau dapat.

Photo3855 Photo3856 Photo3858 Photo3857

 

pukul 4.15pm dah kecoh2 nak gerak balik. semayang kat petronas dekat2 situ. umi dah takut jam. tapi nasib baik kitorang cepat, so perjalanan lancar n smooth n silky. tepat pukul 5pm sampai depan rumah. pukul 5.30 aku ngan aman kena p keje kumon ugh penat gler. tapi i dapat gaji wohooo RM202 untuk 3 minggu OK WHAT KAN HIHIHI berbaloi2..

Photo3860Photo3859

esok jumaat..ingat nak p career fair kat mid valley tapi uya kata pegi hari sabtu uya hantarkan weweee bestnye my uya is THE BEST EVER :))))))

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s